Woonhuis in afronding

We hebben bij deze opdrachtgever een modern woonhuis voorzien van de complete installatie. De woning is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming, zowel begane grond als verdieping. De vloerverwarming kan zomers ook dienen als vloerkoeling, op een passieve wijze.

Als warmtebron hebben wij een Nefit Monoblock lucht-warmtepomp geplaatst, deze voorziet de vloerverwarming van de nodige warmte, tevens zal deze het warme water opwarmen. De woning is niet voorzien van een gasaansluiting, de luchtwarmtepomp heeft alleen elektriciteit nodig. Door het plaatsen van zonnepanelen op het platte dak is de woning nagenoeg energie neutraal.

We hebben het platte dak voorzien van een afschot isolatie en een EPDM dakbedekking. Dit is een langdurige en duurzame dakbedekking.

De ruimten zijn elk afzonderlijk van elkaar te regelen en te sturen door middel van een digitale regeling, ook via de smartphone kan elke ruimte in beeld gebracht worden. De elektrische installatie is conventioneel aangelegd, voorzien van LED verlichting met de nodige wensen aan wandcontactdozen en schakelaars, dimmers en data-voorzieningen.

Neem contact op