Wij zorgen voor een veilige en betrouwbare aanvoer en afvoer van water.

Het gebruik van water moet veilig, betrouwbaar en duurzaam zijn. Waar vroeger lood werd gebruikt (vandaar de term loodgieter), maken we nu gebruik van kunststof en koperen waterleidingen.

Voor waterdruk zijn we afhankelijk van de watermaatschappij, maar door de juiste diameters toe te passen kunnen wij de waterdruk constant houden op ieder tappunt. Dit is vooral belangrijk in de badkamer, waar steeds vaker grote douchekoppen worden gebruikt. Daarnaast moet een installatie voldoen aan de wettelijke normen voor legionella preventie. Zo kunt u altijd met een gerust hart gebruik maken van uw watertoevoer!

Door het plaatsen van waterontharders kan het water zachter worden gemaakt. Zacht water heeft zeer veel voordelen ten opzichte van hard water. De levensduur van een wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat en kranen wordt bijvoorbeeld aanzienlijk verlengd en kalkaanslag in de badkamer zal ook veel minder worden.

Het warme water zal worden geleverd door bijvoorbeeld combi-ketels, een warmtepompboiler eventueel in combinatie met duurzame solarpanelen. Door een aantal solarpanelen te bevestigen richting de zon wordt het water door de zonne-energie op een milieuvriendelijke manier verwarmd in de boiler.

Bij al het waterverbruik moet het vuile water ook weer afgevoerd worden, dit gebeurt via het riool. Wij zorgen voor een betrouwbare afvoer van het vuile water. Het vuile water moet vloeiend weglopen in het afvoerstelsel, wij zorgen altijd voor de juiste leidingen, beluchting en eventueel een vuilwaterpomp om dit proces soepel te laten verlopen.

Naast de installatie van de watertoevoer en afvoer, kunt ook bij ons terecht voor advies, levering en installatie van sanitair. Wij werken met een vaste partner, waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken in de showroom. Wij zorgen voor het totaalconcept, zodat u maar één aanspreekpunt hebt. Wel zo gemakkelijk!

Neem contact op