Beheer en bedien o.a. verlichting, zonwering, verwarming en beveiliging met domotica.

Met domotica beheer en bedien je verschillende systemen met één druk op de knop. Domotica geeft een pand oren en ogen. Zo kan het systeem zelf onregelmatigheden waarnemen of zorgen dat er bij binnenkomst verlichting en verwarming wordt aangezet. Ook kan het systeem op afstand worden geregeld en gecontroleerd via een smartphone of tablet. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van domotica, van eenvoudig tot zeer complex.

Smart solutions. U als opdrachtgever vraagt naar slimme producten, intelligente diensten en complete oplossingen. Door de groei van de installaties in de gebouwen en door meer samenhang tussen de verschillende installaties zoals verwarming gecombineerd met elektra, ruimteregeling, instellingen op afstand, lichtbesturingen en licht scenes is er steeds meer vraag naar domotica. Voor zowel nieuw als bestaande bouw kan domotica compleet bedraad en draadloos worden geïnstalleerd.

Sensoren, actoren en de besturing kan in één flexibel netwerksysteem verbonden worden. Draadloos zonder de muren te beschadigen en daarmee perfect voor renovatie, zodat ook een bestaande woning smart gemaakt kan worden. U krijgt als gebruiker meer mogelijkheden, minder beperkingen en een gemakkelijkere bediening.

Neem contact op