Betrouwbare isolatie en passende dakbedekking voor een strakke of authentieke uitstraling.

Wij kunnen platte daken voorzien van isolatie en dakbedekking. Er zijn verschillende materialen mogelijk voor dakbedekking, met elk zijn eigen voordelen en eigenschappen:

  • Bitumen
  • Kunststof
  • EPDM

Wij stemmen met u, de architect en/of de aannemer af welke daksoort het beste past bij uw woning of bedrijfspand. Wij leveren kwaliteitswerk, daarbij hoort uiteraard een waterdichte afwerking en garantie.

Zink

Het merendeel van de dakgoten is gemaakt van zink. De toepassingen met zink zijn eindeloos: het is gemakkelijk verwerkbaar en het is een zeer duurzaam materiaal. Wanneer zink op de juiste manier is toegepast heeft u er tientallen jaren plezier van.

Zink wordt bijvoorbeeld ook gebruikt als deklijst voor de afwerking van het platte dak, de bovenkant en zijwang van een dakkapel en voor hemelwaterafvoeren.

Koper

In principe kan alles wat in zink mogelijk is ook in koper worden uitgevoerd. Koper wordt tegenwoordig beduidend minder gebruikt dan zink, maar goten, hemelwaterafvoeren en afdekkappen zijn ook zeker uit te voeren in koper.

Neem contact op