Wij stellen hoge eisen aan onze installaties op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Elektra, of elektrotechniek, is een belangrijk aspect van onze werkzaamheden. Bij het realiseren van een woning of bedrijfspand is het integreren van elektrotechniek een essentieel onderdeel van het bouwproces.

Elektra kan worden onderverdeeld in de volgende disciplines:

PV-installatie (zonnepanelen)

Het mooie van elektra is, dat men deze ook zelf op kan wekken door zonnepanelen op het dak te plaatsen. Zonnepanelen zijn de laatste jaren geoptimaliseerd in opbrengst en uitstraling, ze zijn in allerlei varianten verkrijgbaar. Zonnepanelen zijn nagenoeg in iedere situatie toepasbaar, mits er voldoende zonlicht aanwezig is.

Zonnepanelen kunnen als één geheel worden aangesloten, maar ook afzonderlijk van elkaar om beter in te kunnen spelen op schaduwplekken. De gehele installatie kan bewaakt en uitgelezen worden op de computer of smartphone.

Praktische en passende installatie

Wij stellen hoge eisen aan onze installaties op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarnaast kijken we altijd naar uw persoonlijke situatie. Wat zijn uw wensen en hoe kunnen wij dat op de meest efficiënte manier voor u realiseren? Door goed te luisteren en mee te denken zorgen wij voor praktische en passende installatie oplossingen van hoge kwaliteit waar u jaren mee vooruit kunt!

 

Neem contact op