Luxe woonhuis Almelo

Voor deze luxe woning in Almelo hebben we de installatie ontworpen en uitgevoerd.

De woning is voorzien van domotica: het KNX bussysteem. Dit is een bedraad systeem waarbij de gehele woning te bedienen en te sturen is. De verlichting, zonwering en de verwarming zijn allemaal geautomatiseerd. Naar wens van de opdrachtgever zijn lichtscenes in te stellen, zal de zonwering te bedienen zijn en is elke ruimte onafhankelijk van elkaar te verwarmen en te koelen.

De woning is voorzien van een warmtepomp installatie met gesloten bodemcollector. Bij een aardwarmtepomp wordt gebruik gemaakt van de constante temperatuur diep in de grond. Door de temperatuur die de bodemcollecter afneemt van de grond, is de woning zomers ‘gratis’ te verkoelen en is de woning ‘s winters door de warmtepomp compressorwerking te verwarmen, waarbij de warmtepomp ook de boiler voorziet van warmte. Een gasaansluiting is hierbij overbodig.

De fraaie gevels zijn voorzien van een zinken gevel felsbekleding in mat ‘vorgewitterd’ zink. Van binnen en van buiten is dit luxe woonhuis helemaal ingericht een aangepast op de wensen van de bewoners.

Neem contact op