Dessert Meesters DDM

De Dessert Meesters moesten, na een vernietigende brand in hun vorige pand, zo snel mogelijk een complete nieuwe fabriek opbouwen. Door het grote volume aan lucht, levertijden de tijdsdruk, was het voor ons een zeer uitdagende klus. Maar die pakken we graag met beide handen aan!

Wij hebben hierin ook een grote rol gespeeld. Voor het nieuwe pand hebben we een luchtbehandelingsinstallatie ontworpen en met de leverancier aangelegd. De luchtbehandelingsinstallatie voorziet een grote productieruimte van luchtverversing en koeling, zodat er altijd op de gewenste en ververste luchttemperatuur gewerkt kan worden. De productieruimte is voorzien van luchtverdeelslangen, airsocks, die voor een optimale verdeling van de gekoelde lucht zorgen. Daarnaast hebben wij de fabriek voorzien van een hogedruk schoonmaak circulatieleiding, allemaal in RVS perssysteem met een grote opvoer hoge druk pomp. Hiermee kan op meerdere tappunten de fabriek gereinigd worden met hoge druk en hoge temperaturen.

Voor de kantoren en overige ruimten hebben we de toiletgroepen en douchegroepen voorzien van sanitair, de nodige wateraansluitingen en afvoeren. De verwarming is compleet nieuw geplaatst. Er zijn radiatoren geplaatst die ook op lagere temperaturen een hoog vermogen afgeven, allemaal voorzien van dynamische ventielen. Hierdoor staat er een constante druk over elke radiator, zogezegd een ingeregeld systeem. En dit zorgt weer voor een flinke energiebesparing!

Neem contact op